Apptown Exclusive - Business la cheie! - Proiect autorizat de Vanzare

Vezi mai multe randări aici!


Apptown North - Finalizat cu succes!


Apptown Brancoveanu - Finalizat cu succes!


Proiect finalizat cu succes in Decembrie 2016!

Primul proiect APPTOWN PROPERTY este APP TOWN Brancoveanu, situat in sectorul 4, proiect finalizat in luna decembrie a anului 2016. Cuprinde doua corpuri C1 / C2, ambele compuse din garsoniere si apartamente de 2 respectiv 3 camere. Profesionalismul echipei APPTOWN PROPERTY si materialele de inalta calitate folosite in realizarea proiectului a facut din acesta un real succes, locuintele fiind “sold out” in primele 6 luni de la lansare.
Din punct de vedere structural, APPTOWN Brancoveanu prezinta o structura de tip cadre de beton armat cu stalpi, grinzi si plansee din beton armat. Cladirea este finisata la exterior cu o tencuiala exterioara texturata tip “Baumit” de culoare alba, gri antracit si un termosistem din polistiren expandat. Pentru a asigura confortul termic sporit, am folosit tamplarie din PVC cu geam termopan 4 anotimpuri, Low-e cu 7 camere.
Finisajele interioare au fost executate cu zugraveli superioare lavabile, pardoseli din parchet, gresie si faianta .
Pentru noi, onestitatea este unul din cele mai importante atuuri. Tratam proiectele cu seriozitate si dedicare, implicandu-ne total in intregul proces de constructie, de la inceput pana la finalizare.