Incalzire Pardoseala

Confortul APPTOWN NORTH este oferit de incalzirea prin pardoseala realizata uniform pe toata suprafata locuintei cu sistemele Purmo.

Purmo este unul dintre liderii mondiali in productia de sisteme de incalzire de testare proprii. Capacitatea proprie de productie si laboratoarele de testare asigura produse de cea mai inalta calitate. 30 de ani de garantie pentru conducte este dovada increderii in produsele Purmo.

Sistemul de incalzire foloseste cea mai buna inovatie a ingineriei germane, conducta PexPenta, conceputa pentru a asigura o performanta ridicata si siguranta sporita in sistemele de incalzire prin pardoseala. Fabricata respectand standarde stricte de calitate, PexPenta este singura conducta din industrie care este supusa unor teste interne privind permeabilitatea la gaze.

La APPTOWN NORTH poti avea control total in orice zona din incapere, cu ajutorul TempCo classic cu conexiune prin wireless. Sistemul include termostate amplasate in fiecare incapere si panouri centralizate de comanda care permit control asupra functionarii centralei termice

Distribuitoare din otel inoxidabil

Distribuitor – colectoarele Prumo sunt preasamblate pe console cu izolatie fonica. Aceste distribuitoare din otel inoxidabil includ indicatori de debit si conectoare eurocon din premontaj.