Caramida

Lift

Peretii exteriori si interiori sunt construiti din Porotherm 30 Robust respectiv Porotherm 25 Robust, un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali din zidarie, cu protectie sporita impotriva penetrarii apei. Gama Porotherm Confort Robust produsa de Wienerberger reprezinta alegerea ideala pentru o zidarie solida si o locuinta sigura pentru generatii!

Detalii Tehnice:
Caracteristici tehnice Porotherm 30 Robust Porotherm 25 Robust
Rezistenta la compresiune (valoare medie) min 10 N/ mm2 min 10 N/mm2
Conductivitate termica λ 10dry [W/m K] 0,207 W/mK 0.202 W/mK
Rezistenta termica a peretelui R(mortar M5) 1,44 m2K/W 1.25 m2K/W
Densitate aparenta (kg/m3) cca. 850 kg/ m3 cca. 850 kg/ m3

Termoizolatia constructiei se va face cu polistiren expandat de 10 si 15 cm. Fabricarea panourilor din polistiren expandat se bazeaza pe expansiunea fizica (expandare) a granulelor de polistiren expandabile sub acţiunea agentului de expandare, pentan, in prezenţa aburului si temperaturii; fazele de fabricaţie sunt: preexpandare, expandare finala, formarea blocurilor şi maturarea lor, taierea blocurilor cu dimensiuni standard: 500x1000 mm.
Acestea au o buna capacitate de difuzie: nu permite trecerea apei, dar permite trecerea vaporilor de apa, lasand peretele sa respire si asigura o izolatie termica buna, ce reduce necesarul anual de energie.
In plus, termosistemul de polistiren este intrerupt cu fasii de vata minerala de 30 cm pentru a asigura rezistenta si siguranta la foc a cladirii APPTOWN NORTH.