Beton

Betonul folosit pentru constructia APPTOWN NORTH este de 4 tipuri: C20/25 S3 D16, C25/30 S3 D16, C30/37 S3 D16 si C35/45 S3 D16, avand cele mai inalte standarde de calitate.
Betonul C20/25 si C25/30 este folosit in mod uzual pentru elemente de constructii supuse la solicitari medii spre mari. Se poate folosi la grinzi, stalpi, placi si altele. Fiind un beton rezistent acesta poate fi folosit si acolo unde se doreste o rezistenta mai mare la inghet-dezghet si la uzura.
C30/37 este un beton de inalta rezistenta ce poate fi folosit eficient la elemente solicitate sau cu deschidere mare (stalpi, placi, fundatii etc.). De asemenea, C30/37 poate fi folosit pentru a spori rezistenta la inghet-dezghet si la abraziune, fiind si mai putin permeabil, fiind un material rezistent in medii agresive.
Betonul C35/45 este de inalta rezistenta recomandat pentru elemente supuse la solicitari foarte mari, pentru elemete supuse la agresivitate chimica si atmosferica foarte mari (saruri de mare, apa marina, inghet-dezghet accentuat, agresivitate sulfatica, agenti de dezghetare) dar si pentru elemente prefabricate.

Ready_mix_Concrete2

Fier

APPTOWN NORTH foloseste otel beton BST500, un fier striat provenit din tarile occidentale (Germania, Austria, Spania). BST este cuvant de origine germana – Betonsthal, iar 500 reprezinta limita de curgere a acestuia. Acest tip de otel beton se mai noteaza si cu B500S, unde indicativul S reprezinta otel striat. Datorita compoziției sale speciale BST500 ofera avantajul unei rezistențe imbunatatite fiind folosit la elemente si structuri din beton armat si beton precomprimat, in construcţii civile sau industriale.

fier fasonat